Haberler

Eklenme Tarihi: 27 Aralık 2019, 15:32
Son Guncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 10:19

Yakın Doğu Üniversitesi Matematik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Allaberen ASHYRALYEV, Orta Asya Bölgesi’nde Kazakistan’dan aday gösterilerek 2019  Scopus Ödülünün sahibi oldu.Uluslararası Scopus Ödülü, bilim adamlarının başarılarının objektif bir göstergesidir. Bir yazarın ulusal bilimin gelişimine bireysel olarak katkısı, uluslararası dergilerde basılan bilimsel makalelerinin ve aldığı atıfların sayısı ile ölçülür.

Hocamıza üniversitemize ve bilime verdiği destekten dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.